Online daten? Neem het heft in handen!

Online daten kan je leven enorm verrijken. Maar je moet er wel moeite voor doen. Behalve het opstellen van een aantrekkelijk profiel en het plaatsen van een profielfoto, is het belangrijk dat je actief andere leden benadert. Dit klinkt misschien lastig, maar valt in de praktijk reuze mee. Vooral als je de onderstaande tips opvolgt!

  1. Toon interesse in leden die je leuk vindt
  2. Maak gebruik van de ijsbreker
  3. Stuur een persoonlijk bericht
  4. Gebruik de speeddate tool
  5. Upgrade naar een Premium Lidmaatschap
  6. Vergroot je populariteit door de Boost functie

Sommige mensen denken dat online daten vooral een kwestie van achterover leunen is. Ze hebben een account aangemaakt, profiel gecreëerd en een foto geüpload, dus dan zal dat wel genoeg zijn. Helaas werkt het niet op deze manier. Als je leuke singles wil ontmoeten, zul je toch echt iets meer moeite moeten doen. Maar wees niet bang. vijftigplusdating.be staat je bij in jouw zoektocht. Met behulp van deze tips leg je vandaag nog contact met de leukste singles!

1: Laat zien dat je geïnteresseerd bent

Is er een profiel dat je enorm aantrekt? Laat het de ander weten door interesse te tonen. Dit doe je door op het hartje te klikken dat onderaan het profiel staat. Wanneer je dit doet ontvangt de ander een seintje dat je hem of haar interessant vindt.

Interesse tonen in andere leden

Breek het ijs met een ijsbreker

Een Ijsbreker is een makkelijke en leuke manier om contact te leggen met interessante singles. Je gebruikt deze tool door naar het profiel van de ander te gaan en op de knop Ijsbreker te klikken. Vervolgens verschijnen er een aantal zinnen waaruit je kunt kiezen. Klik op de leukste zin en je bent klaar. Jouw match ontvangt binnen enkele seconden het zinnetje dat jij hebt uitgekozen!

Stuur een bericht

Een berichtje sturen kan altijd! Trek dus de stoute schoenen aan en stuur jouw match een leuk of grappig bericht. Heb je een gratis lidmaatschap? Dan kun je alleen standaard berichten sturen. Ben je Premium lid? In dat geval kun je een persoonlijk bericht sturen.

Gebruik de Speeddate tool

Met de Speeddate tool kun je binnen korte tijd contact leggen met een groot aantal singles. Zodra je op de Speeddate knop drukt verschijnen er profielen van leden die met jouw matchen. Vind je een profiel leuk? Klik dan op het hartje. Is het niet wat voor jou? Klik dan op het kruisje. Simpel en leuk!

Maak gebruik van een Premium lidmaatschap

Een Premium lidmaatschap kan ervoor zorgen dat je nog sneller en makkelijker contact legt met interessante mannen en vrouwen. Dit komt door de extra functionaliteiten. Als Premium lid kun je namelijk gebruikmaken van allerlei handige tools die je helpen om andere leden te benaderen. Zo kun je als Premium lid persoonlijke berichten sturen, zoeken op regio en zien wie jou interessant vindt! Bekijk de verschillende Premium lidmaatschappen en hun voordelen op de pagina Prijzen en Diensten.

Vergroot je populariteit met een boost

Hoe zorg je ervoor dat jouw profiel in een keer onder de aandacht van tientallen singles komt? Door jouw profiel een boost te geven! Zodra je op de boost knop van jouw profiel drukt, verschijnt jouw profiel op het scherm van een grote groep singles. Zo heb je een streepje voor op de rest!

Interesse tonen in andere leden
Contact

Vragen? Neem contact op met onze helpdesk!

E-mailadres:
info@vijftigplusdating.be

Helpdesk