Tinderen voor 50 plussers?

Dé datingsite voor 50 Plussers, meld nu gratis aan

Minimaal 7 tekens. Alleen letters en cijfers.
Ik verklaar meerderjarig te zijn en ga akkoord met algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Ontmoet 50 plussers voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. Dagelijks 100-den nieuwe inschrijvingen. Schrijf nu gratis in.

  • 1 op de 3 vindt hier een partner
  • 1000+ inschrijvingen per week
  • Handmatige controle van alle profielen
  • Ook beschikbaar op mobiel en tablet

Dé 50 plus datingsite van België sinds 2009

Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij vijftigplusdating.be

Groot aantal leden

1000+ nieuwe inschrijvingen per week

Elke week verwelkomen we meer dan 1000 nieuwe leden welke op zoek zijn naar een date of relatie.

Hoog slagingspercentage

1 op de 3 vind hier een partner

Bij VijftigPlusDating.be vind je single 50 plussers welke op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

54% / 46%

vrouw / man balans

Het aantal ingeschreven mannen en vrouwen is, in vergelijking met andere datingsites, ongeveer gelijk.

Tinder voor ouderen

Als 50 plusser is een partner vinden helemaal niet zo gemakkelijk, misschien zoek je zoiets als tinder voor ouderen. Helemaal niet zo’n gekke gedachte, want je hoort veel over Tinder. Natuurlijk zijn er verhalen over snelle eenmalige dates, maar er zijn ook tal van succesverhalen bekend als het gaat om Tinder en het vinden van een serieuze relatie.

Nu begrijpen we best dat Tinder misschien niet de eerste keus is en dat je het lastig vind om deze app te gaan gebruiken. Dat is ook helemaal niet nodig want VijftigPlusDating.be is best vergelijkbaar met Tinder. Daten gaat gemakkelijk via ons platform. Je kunt altijd eerst contact hebben met iemand via onze site voordat je er voor kiest om een afspraak met elkaar te maken. Zo zorgen we voor een veilige online omgeving. Je weet zeker dat je contactgegevens niet gedeeld worden met een vreemde en kunt iemand eerst eens rustig wat beter leren kennen, voordat het overgaat op een echte date.

Hoe werkt het daten via VijftigPlusDating.be?

Bij Tinder heb je de mogelijkheid om iemand goed te keuren of af te keuren door deze naar rechts of links te swipen. Op ons platform werken we met verschillende tools om contact te maken. We kunnen het eigenlijk samenvatten in drie verschillende tools, de ijsbreker, speed date en berichten versturen. Het gaat dus wel wat verder dan alleen maar swipen.

Een ijsbreker is de makkelijkste manier om iemand te laten weten dat je het een leuk profiel vindt. Je klikt eenvoudig op het profiel van het lid dat je aanspreekt, daar kies je vervolgens voor ijsbreker. We geven je dan verschillende zinnetjes die je kunt kiezen. Als je op een van de zinnen klikt, dan versturen we deze. Ben je gratis lid, dan kun je maximaal drie ijsbrekers per dag versturen. Premium leden kunnen onbeperkt gebruik maken van ijsbrekers.

De speed date is de volgende tool die je binnen ons platform kunt gebruiken. Hiermee kun je snel contact maken met diverse leden. Zodra je op de knop speed date klikt, verschijnen er foto’s van leden die met je profiel matchen. Vind je iemand leuk die je er tussen ziet staan, dan kun je diegene een smiley sturen. Dit lijkt dus best wel veel op Tinder.

Uiteraard begint het met het aanmaken van een profiel op ons platform. Dat kan al in een paar simpele stappen. Het enige wat we nodig hebben is een nickname, geboortedatum en e-mailadres. Hierna kun je direct op ons ‘Tinder voor ouderen’ platform starten!

Tinder 50 plus dating

Veilig en anoniem daten

Veiligheid en anonimiteit vinden wij belangrijk. Daarom worden jouw gegevens op onze site beveiligd met een SSL-certificaat. Bovendien worden alle profielen meerdere malen per dag zowel systematisch als handmatig gecontroleerd.

Tips om veilig te daten

Service en contact

Heb je een vraag of hulp nodig? Op onze helppagina's vind je antwoord op vrijwel elke vraag. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen je graag verder.

Neem contact op met de klantenservice